Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Vand

Rørinstallationer af blik og rør

Det er stort set umuligt, at foretage rørinstallationer uden brug af blik og rør. Heldigvis har Mølbak VVS & Gasteknik mange års erfaring med blik og rør. Det kommer dig til gode, da opgaver med blik og rør sjældent er ens. Årsagen heraf skal findes ved, at vores kunder har individuelle præferencer og behov. Dog kan du være helt rolig, da vi altid kan tilbyde løsning af hvilke som helst opgaver, som måtte omfatte blik og rør. Det resulterer i, at vi altid kan imødekomme samtlige behov, som vores kunder måtte have. Hos Bedre Bad – Køge er vi nemlig altid opdatereret med den nyeste viden om blik- og rørarbejde.

Fremføring af vand og varme til bad, toilet, bryggers, køkken og stue sker i dag efter retningslinjer, der reducerer rørskader og efterfølgende dyre reparationer. Vi følger altid de nyeste retningslinjer på markedet. Hvis du kombinerer dette med vores store mængde af viden, så er du sikret mod fremtidige rørskader og dyre reparationer.

Stor vandskade i kælder kontakt Mølbak VVS

Hold øje med tæring

Mange ældre huse har rørinstallationer af jern og her er tæring et stort problem. Ofte går der lang tid med udsivning før skaden opdages.

I dag bruger vi specielle paneler til fremføring af rørene. Disse erstatter fodpanelerne og giver en flot finish i både stuen og køkken.

Villaer uden centralvarme

De villaer, der ikke har centralvarme, kan vi tilbyde en løsning hvor rørene skjules og hele anlægget indgår som en naturlig del af huset.

Driftsvedligehold

Med vores vedligehold sikres optimal funktion på installationerne – og man reducerer i betydelig grad risikoen for:

  • Driftsstop på varmeanlæg
  • Driftsstop på produktionsanlæg herunder brødfabrikker, raffinaderianlæg, støberier, mejerier og cateringfirmaer
  • Driftsstop på ventilations- og airconditions anlæg
  • Brud på vandledninger, hydrauliske rør og slanger, frostsprængte eller gennemtærede rør
  • Udskiftning af pumper, trykekspansionsbeholdere, reguleringsudstyr og følere m.v.

Vores servicebiler er udstyret med det nødvendige udstyr samt de mest anvendte reservedele, og servicemedarbejderen har erfaring med fejl- og lækagesøgning. Hos Mølbak VVS & Gasteknik løser vi alt i blik og rør samt mere til.

Kontakt os allerede i dag

Vi servicerer kunder – private og erhvervskunder – over hele hovedstadsområdet, øerne og hele Sjælland – fx Køge, Roskilde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Herlev, Glostrup, Tåstrup, Tårnby.

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Bedre Bad – Køge.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.