Par får vamekilderådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Attester og godkendelser

Her på siden har du mulighed for at se for de mange attester og godkendelser, som vi har fået igennem tiden. Vi er eksempelvis meget stolte af, at kunne kalde os for autoriseret VVS-installatør.

De mange attester og godkendelser er blot en bekræftelse af vores store indsats. Vi har den nødvendige viden og kvalifikationer til løsning af en bred vifte af opgaver – herunder bad- og energirigtige løsninger. Derfor kan vi altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det er din garanti for, at du bliver præsentereret for samtlige løsninger, som netop kan dække dit behov.

Vi er ekstremt stolte af vores attester og godkendelser. Det stemmer i høj grad overens med vores store forventningskrav til os selv. Det er derfor dejligt at blive belønnet for sin store indsats. Dette kommer alle vores kunder til gode. Via vores mange attester og godkendelser kan vi give dig kyndig rådgivning, og ikke mindst kvalitet i udførelsen af arbejdet.

Uanset hvilken opgave du måtte have i tankerne, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 56 16 70 00. Lad os være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden. Vi har den nødvendige viden og kvalifikationer til løsning af mange forskellige opgaver.

Grøn smiley

21 530

Godkendelse af kvalitetsstyringsystem

DGP – Som VVS-installatør

Kvalitetsstyring

22 534

DGP – Som kompetent virksomhed

24 545

Du er altid også velkommen til at kontakte os på tlf: 43 64 53 42

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.