Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Vi har et godt tilbud

I mere end 40 år har vi serviceret private og erhverv med vor faglige ekspertise.
Vi løser alle typer serviceopgaver, lige fra vand, varme og sanitetsopgaver til blikkenslagerarbejde og totalentrepriser. Vi er dem du ringer til når du vil have en totalløsning på dit byggeprojekt og have alt samlet under et tag. Vi koordinerer hele processen og varetager derfor også alle problemer og udfordringer der måtte komme.

Effektivitet og konkurrencedygtige priser

Vore medarbejdere og servicevogne dækker hele Sjælland og øerne. Vi arbejder dag og nat for at de skal føle sig trygge og sikre på, at vi kan yde den relevante service, når behovet viser sig. Effektivt og til en konkurrencedygtig pris. Det er da til at forstå.

Kunden i centrum – med professionelt arbejde

Hos Bedre Bad Køge – Mølbak VVS har vi følgende grundlag for alle vores aktiviteter:

Kunden i centrum. Kundens tilfredshed er forudsætningen for en sund forretning og samarbejdet med kunden skal bygge på tillid og troværdighed.

  • Vi overholder indgåede aftaler og udfører arbejdet rigtigt -første gang
  • Kvalitet og professionelt udført arbejde behøver ikke koste ekstra -alt udføres til konkurrencedygtige priser
  • Vores medarbejdere er veluddannede og udfører opgaverne ansvarsfuldt

Vi glæder os til at løse din opgave – med engagement og effektivitet! Vi kommer over hele hovedstadsområdet, øerne og hele Sjælland – fx Køge, Roskilde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Herlev, Glostrup, Tåstrup, Tårnby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.