Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Installation af solceller over hele Sjælland

Bedre Bad Køge – Mølbak VVS tilbyder montering af solceller og installation af solvarmeanlæg til langt de fleste bygningstyper på Sjælland.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Miljømæssig og økonomisk gevinst med solceller

Solceller og solvarmeanlæg er effektive og miljøvenlige måder at udnytte solens energi på. Uanset løsningsmodel sørger vi for at anlægget bliver nøje tilpasset den enkelte boligs behov, så den bedst mulige økonomi opnås både nu og på sigt.
Resultatet af brug af solceller er ikke bare et bedre miljø, men også lavere energiomkostninger. For du bliver producent af din egen energi!

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Kvalitet i topklasse

Vi installerer Viessmann-solvarmeanlæg, som er blandt de bedste produkter på markedet. Hos Bedre Bad Køge – Mølbak VVS arbejder vi kun med de bedste producenter og materialer, og det er din garanti for kvalitet i topklasse – hver gang.

Få info om dine muligheder

Ønsker du at vide mere om mulige løsninger inden for solceller eller solvarmeanlæg, besvarer vi gerne spørgsmål og giver professionel vejledning og installation.

Vi kommer naturligvis også gerne ud til din bolig, hvor vi ser på mulighederne for solceller og solvarmeanlæg. Vi giver herefter gerne et uforpligtende tilbud. Husk: Vi kommer over hele Sjælland, på øerne og overalt i hovedstadsområdet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.