Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Jordvarme

Der kan være flere fordele ved brug af jordvarme. Løsningen, som udnytter jordens energi, er effektiv, fordi den giver et bedre miljø og lavere energiomkostninger samtidig. Jordvarme har desuden den fordel at det kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder. Jordvarme genere stadig energi om vinteren, da temperaturen under jorden stadig er varmere end ovenover. Der findes 2 forskellige slags jordvarme. Den ved ved brug af vertikal boringer med slanger, og en med lodret boringer. Vertikal bliver der lagt masser hvis af slanger ud kun et par meter under din grund. Denne løsning kræver større areal plads. Din placering og bolig bestemmer om dette er muligt. Ved brug af lodret boring kræves der få kvadrat meter, og istedet bliver der boret langt ned i jorden. En lidt dyre mulighed, men som stadig genere massevis af grøn energi til dig.

Mølbak VVS'er

Professionel rådgivning

Bedre Bad Køge – Mølbak VVS har gennem tiden monteret jordvarme til en meget bred vifte af kunder.
Vi har derfor erfaringen og ekspertisen til at yde professionel rådgivning, hvis du påtænker en løsning inden for jordvarme. Vi kommer gerne ud til dig og ser på, hvilke muligheder der er i din husstand. Vi tilbyder naturligvis også eftersyn på jordvarme.

Se video her

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde

Mølbak VVS & Energiteknik A/S står klar til at hjælpe dig, og vi kommer gerne ud til din bolig og giver et uforpligtende tilbud på installation af luft til luft varmepumper.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Du behøver ikke megen udenomsplads

Selvom du kun har lidt plads uden om din bolig, kan du alligevel få jordvarme. Vi kan nemlig etablere en lodret boring til de slanger, som henter varmen op fra jorden. Faktisk skal der kun bruges få m2 til den lodrette boring. Dette er blot den lidt dyre version af jordvarme, men giver stadig masser af besparingerne på din energiregning hver år. Det kan derfor nemt være økonomisk rentabelt.

Her laver vi jordvarme

Solen oplagrer energi i jorden de fleste steder. Derfor servicerer vi kunder med jordvarmeanlæg over hele hovedstadsområdet, øerne og hele Sjælland – fx Køge, Roskilde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Herlev, Glostrup, Tåstrup, Tårnby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.