Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Fjernvarme

Mølbak VVS & Energiteknik A/S installerer fjernvarme til private og erhverv og udfører service og eftersyn af din fjernvarme. Så er du sikker på, at din fjernvarme fungerer optimalt.

Spar penge

Ved et serviceeftersyn efterser vi dit anlæg og indstiller det korrekt. Du kan altså spare mange penge på varmeregningen ved at få serviceret dit anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Serviceeftersyn

Ligesom bilen skal til service, er det også en god idé at få efterset og serviceret dit fjernvarmeanlæg. 60 pct. af alle fjernvarmeanlæg er indstillet forkert. Ofte passer anlægget ikke til huset, eller også er trykket for lavt eller højt, så værelserne længst væk fra anlægget ikke varmes ordentligt op. Løber vandet retur til forsyningsselskabet med for høj temperatur, skal du yderligere betale en ekstra afgift.

Kontakt os i dag

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.