Beregn dit energimærke hos Mølbak VVS

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Beregn energimærket
på dit hus (A til G)

Med vores energiberegner kan du hurtigt estimere din boligs energimærke og få en idé om, hvor stor en værdiforøgelse, du kan forvente ved at energioptimere dit hus.

En energimærkning giver dig indblik i boligens nuværende energiniveau og kan således også hjælpe med at skabe overblik over dine optimeringsmuligheder.
I beregneren herunder kan du indtaste det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har.
Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes energimærket ud fra kWh.

Beregn energimærket på din bolig

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021

m2
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.