Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Mølbak
Direktør – Entreprise
Bedre Bad Bedre Energi Køge - Anders

Energi – Ekspertviden til gavn for dig

Mølbak VVS & Energiteknik A/S er din lokale ekspert i alle former for energi og energiløsninger i Køge og omegn. Vi har mange års praktisk erfaring, og dermed har vi også genereret en masse viden heraf. Det betyder, at vi altid kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Vi tilbyder både energi og energiløsninger til både privat og erhverv. Blot for at nævne nogle af de erhvervskunder, som vi for nyligt har hjulpet med energirigtige løsninger, så kan vi eksempelvis nævne: produktions- eller handelsvirksomheder, offentlige institutioner, foreninger og vandværker.
Hos Bedre Bad – Bedre Energi Køge er vi nemlig klar over, at ingen af vores kunder er ens. Det betyder, at uanset om man er privat- eller erhvervskunde, så har man forskellige præferencer og behov. Derfor er vores råd, at du vælger en professionel VVS-installatør med mange års erfaring. Det får du ved at vælge Mølbak VVS & Energiteknik A/S. Vi sikrer, at du bliver præsentereret for de nyeste energirigtige løsninger på markedet.

Vi har kendskab til alle de traditionelle energiformer – og herudover et indgående kendskab til nye grønne og besparende energiteknologi.

Er tiden inde til, at tænke i nye energibaner og lune besparelser, så tag en snak med os og få professionel og saglig rådgivning.

Se hvilke energiløsninger vi tilbyder

Her på siden har du mulighed for at læse om de mange forskellige typer af energiinstallationer, som vi kan tilbyde dig. Fælles for alle opgaver er, at de altid bliver løst med stort engagement. Dette er kombineret med vores høje krav til os selv omkring udførelsen af arbejdet.

Bedre Bad – Bedre Energi Køge tilbyder eksempelvis alt fra:

 • Varmepumper
 • Jordvarme
 • Fjernvarme
 • Gulvvarme
 • Solceller
 • Oliekedler

Du har altså mulighed for, at finde meget mere information her på siden. Hvis informationen ikke er tilstrækkelig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Vi er altid imødekommende, og klar til at svare på eventuelle tvivlsspørgsmål.

Energimærker fra A til G

Hvilke fordele er forbundet med energirigtige løsninger?

Når du vælger Bedre Bad – Bedre Energi Køge, som din professionelle samarbejdspartner. Så er det din indgangsbillet til kyndig rådgivning og vejledning. Vi skaber altid, sammen med kunden, et overblik over hvilke løsninger, som både er tilgængelige for kunden og dækker kundens individuelle behov. Det er din vej til den mest optimale energiløsning til dig.

Ved at investere i en ny energirigtig løsning, så følger der en lang række af fordele med i købet. Da vi besidder den nyeste viden indenfor markedet, så kan vi altid tilbyde de mest energirigtige løsninger på markedet, som netop udnytter ressourcerne optimalt. Ved en høj udnyttelse af ressourcerne, følger en lang række af fordele. Først og fremmest har du mulighed for at spare penge på din varme- eller vandregning. Hvis der er tale om vores erhvervskunder, så har virksomhederne derved mulighed for at optimere deres drift. Hvis der er tale om vores privatkunder, så mindsker det altså en omkostningspost, og du kan derved bruge penge på andet sjov.

Mølbak VVS'er

Det skal du være opmærksom på

Selvom der er tale om en moderne installation eller anlæg, så kræver det i begge tilfælde, at servicen bliver overholdt. Generelt er service af dine installationer og anlæg rigtig vigtigt. Ved service har man mulighed for, at øge levetiden markant. Du har derfor mulighed for at udskyde din investering i fremtiden.

Derfor tilbyder Mølbak VVS & Energiteknik A/S serviceaftaler til dine nye og gamle energiløsninger. Vi tilretter altid vores service efter vores kunders individuelle behov. Ved en serviceaftale får du besøg af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vores medarbejdere, med deres store viden og erfaring, gennemgå dit anlæg fra a til z. Løbende udskifter vi relevante komponenter, som er udsat for slitage. Pointen er altså, at der er penge at spare ved at have en velholdt og trimmet anlæg.

Nedenfor har du mulighed for at læse om de mange forskellige typer af energi og energiløsninger, vi kan tilbyde dig. Hvis du ikke finder nok information, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder og arbejder med:

 • Service
 • VVS
 • Tag og facade
 • Et kalkfrit hjem
 • PE svejsning
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.